Лайънс Форум - България

Лайънс Европа-Форум 2016
27-29 Октомври.2016, България, София

Информация

Информационен бюлетин относно Европа Форум 2016

Европа-форум София 2016

Скъпи Лайънс приятели,

Добре дошли в сърцето на България - София - което скоро ще се превърне в сърце на Лайонизма в Европа, посрещайки хиляди Лъвове и Лъвици за 62-рия Лайънс Европа Форум 2016!

От името на Хост Комитета и от името на всички членове на Лайънс в България, бих искал да изкажа нашата голяма чест да бъдем домакини и да организираме най-важното Лайънс събитие за Европа. България получава за пръв път подобна възможност, така че ние сме ентусиазирани да ви впечатлим с единствени по рода си преживявания и емоции.

Следвайки нашето мото "Обединени да служим", сърдечно ви приканваме да дойдете, заредени с вашите идеи и добри дела.

В този момент Европа още повече се нуждае от обединение, затова нека покажем, че Лайънс върши точно това - Обединяваме се, за да служим, за да помагаме на хората в нужда и да бъдем съпричастни към бежанците!

В типични Лайънс дух и атмосфера ще се проведат десетки срещи и семинари за постигане на такова ниво на „обединение”, на което Лайънс членове от всяка част на континента служат в една добре структурирана и стегната мрежа, точно както изобразява символът на ЕФ 2016. Чрез обмен на мнения, практика, цели, ние не само ще утвърдим постиженията на най-голямата световна организация в служба на обществото, но и ще създадем нови начинания и инициативи, нови приятелства, нови членове.

Да, казвам нови членове, защото този Европа форум ще бъде един открит Форум. Хората, на които служим, обществото около нас, нашите роднини и приятели, всички, които са чували за нас и се интересуват ще бъдат добре дошли да участват. И ние ще бъдем повече от радостни да им покажем кои сме, как работим и какво наистина означава да имаш „лъвско сърце”, надявайки се, че някои от тях могат да го открият в себе си и да се присъединят към нас.


 

През дните на Форума ще бъде изключително удоволствие да отпразнуваме заедно 25 – годишнината на музикалния конкурс Томас Кути, наслаждавайки се на "кралицата на музикалните инструменти" - Нейно Величество цигулката!

Няма да пропуснем и да погледнем 20 години назад, когато започна нашето партньорство с MD 111 Германия и да ви покажем резултатите, както и някои бъдещи проекти.

А какво ще получите в замяна?

Скъпи лайънс приятели- граждани на Европа и света, вие сте изправени пред предизвикателството да се потопите в атмосферата на един от най-древните градове в Европа: мъдрата и стара София, която ще вдъхнови сетивата ви с уникална култура , очарователни места, пълни с история и ще ви превърне в част от тях, макар и само за три дни!

Да почувствате българските бит и култура!

Да почувствате духа на българските танци!

Да почувствате вкусът на българските традиционни ястия и напитки!

Запознайте се със София и се потопете в гостоприемството на България!

Добре Дошли в София!

 

Най добри пожелания,

ПДУ Петър Маламов

Президент на Европа Форум 2016

Информация


Fatal error: Class 'cKendo' not found in /home/lionsbgv/public_html/europaforum2016/pages/info.page.php on line 30